הרצאה: המהפכה הטכנולוגית הקוונטית השנייה - פרופ' חגי איזנברג

Where
In-person
Event details
המהפכה הטכנולוגית הקוונטית השנייה - על מחשבים וחיות קוונטיות אחרות והתעשיה החדשה שעוסקת בהן. פרופ' חגי איזנברג, חבר מכון רקח לפיזיקה באוניברסיטה ומדען ראשי בחברת QuantLR. באירוע יוגש מרק חם בחינם באדיבות "מזנון המשק" ("נתי המפנק"). האירוע בתמיכת מרכז החדשנות והיזמות ASPER HUJI INNOVATE
73 people attending
Attendees 0
Attendees 1
Attendees 2
Attendees 3
Attendees 4

This event is part of a community

Huji's Engineers

Hosted by Nir Ayalon

Huji's Engineers היא קהילה עבור סטודנטים.ות להנדסת חשמל באוניברסיטה העברית ולבוגרי החוג. הקהילה נועדה לחשוף את הסטודנטים לתעשייה, לחדשנות טכנולוגית ויזמות, ולהעשיר אותם בידע פרקטי. במסגרת פעילות הקהילה מתקיימות סדנאות פרקטיות כגון סדנאות אלקטרוניקה, ארדואינו ותכנות. בנוסף מתקיימים סיורים בחברות שונות, הרצאות ומיטאפים. המטרה השנייה של הקהילה היא לחבר בין הסטודנטים השונים, על מנת לבנות סביבה תומכת, מייעצת ולייצר הזדמנויות עבור חברי הקהילה על ידי שיתוף הזדמנויות בין חברי הקהילה, כגון מקומות עבודה, כנסים מיוחדים, עצות ועוד.
  • whatsapp Group Chat
Built with