טעימה מהעתיד

תאריך: 
א', 02/01/2022
eventbride_01.jpg

אנו שמחים לשתף אתכם.ן שב-2.1 מרכז החדשנות והיזמות של האוניברסיטה העברית מאחד ארבע.ה מקצוענים.ות לשיחה על חדשנות פורצת דרך בתחום המזון

במי מדובר? אז ככה:

מרים קלמן- האנליסטית העסקית של, GFI, ישראל, ארגון בינלאומי מבוסס מדע שמקדם את תחום החלבונים האלטרנטיביים מול התעשייה, האקדמיה והממשל.

ד"ר דקלה מונטקיו, מנהלת השקעות ושותפויות, The Kitchen Hub, ד"ר דקלה מונטקיו היא האישה שיושבת על השאלטר ומחליטה על עתיד סטארט אפים רבים בתעשיית הפוד טק.

דרור תמיר, מייסד ומנכ"ל חרגול פודטק, מצא את הפתרון בחגבים, לא סתם כ- 2.5 מיליארד בני אדם רואים בהם מעדן.

אביגיל קופרמן - מנהלת תוכן אומנותי במצילות המזון.

באירוע ניחשף לסטארטאפים שיציגו ארבעת האורחים ונבין יחד מה הם האתגרים של תעשיית המזון כפי שהיא כיום, למה בכלל צריך חדשנות בתחום המזון ואילו בעיות התעשייה מנסה לפתור.