check
קולינריה, קיימות ומה שביניהם | ASPER-HUJI Innovate

קולינריה, קיימות ומה שביניהם

מיקום: 
אולם זימן - בניין A מדעי הצמח
תאריך: 
ד', 25/05/202217:30
pqvltq_plyyr_25.5.jpeg
מרצה: 
יניב גור אריה

קולינריה, קיימות ומה שביניהם
אירוע ייחודי ביוזמת אדר כפיר, מאי סירי וסתיו לבן, סטודנטים לביוכימיה ומדעי המזון שיצרו שיתוף פעולה עם מועדון היזמות של הפקולטק על מנת להנגיש ולהכיר בין הסטודנטים בפקולטה לאנשי מפתח בתעשיית הפוד-טק וכך נוצרה סדרת ההרצאות "מלימודים לעשייה".
מזמינים אתכם לקחת חלק באירוע הראשון:
בפאנל נדבר על מהו משבר המזון העולמי וכיצד אנחנו יכולים לקחת אחריות על האוכל שאנחנו מכינים לאוכלוסיית העולם ולהפוך אותו לטוב ומקיים יותר בעזרת חדשנויות שונות וגישה מודעת לאוכל.
מה בתוכנית?
17:30 - התכנסות ומינגלינג
18:00 - תחילת הפאנל
את הפאנל יעבירו שני אנשי מפתח בתעשייה:
>מיכל בנישתי
>יניב גור אריה
להרשמה ופרטים נוספים:
https://www.eventbrite.com/e/338318498737
*ההשתתפות באירוע ללא עלות אך מחייבת הרשמה מראש.