איך להספיק יותר בפחות | ASPER-HUJI Innovate

איך להספיק יותר בפחות

אורי גפני  |  25 במרץ, 2020

ניהול זמן היא מיומנות חשובה, בטח בעולם הקריירה של ימינו, ובטח עבור יזם.ת מתחיל.ה. אורי הוא ממומחה בתחום היזמות והחדשנות בכלל, ומתחום ניהול הזמן בפרט

איך להספיק יותר. בפחות

ביקשנו מאורי גפני, מומחה בניהול זמן, ללמד אותנו איך להספיק יותר. בפחות!
יחד עם מרכז הקריירה של האוניברסיטה העברית, אנחנו מזמינים אתכם לקחת חלק בסדנה שבה נלמד שיטות עבודה מוכחות לצד כלים חדשניים אשר יסייעו לכם.ן להפיק את המיטב והמירב מהזמן שלכם.ן.
אז מי זה אורי גפני? קווים לדמותו (קחו נשימה):
אורי גפני הוא מייסד שותף בחברת Quedma Innovation, מוביל תכניות יזמות וחדשנות עם מגוון ארגונים ותאגידים, מרצה במוסדות אקדמיים מובילים בארץ ובעולם מתוך משימה לסייע לכמה שיותר יזמים לבנות חברות פורצות דרך. אורי שימש כמנהל החדשנות והפיתוח העסקי של תגלית אקסל, זרוע המנהיגות העסקית של תגלית, במסגרתה ייסד וניהל את את תוכנית  Excel Ventures, בעבר שימש כמנהל תכנית האצה במרכז היזמות של אוניברסיטת תל אביב, שם הוביל תוכניות תמיכה בסטארטאפים וסיפק ליזמים כלים ומתודולוגיות בדרכם לבניית חברות. בנוסף, הוא ייסד את תוכנית 'מומנטום' במרכז הבינתחומי הרצליה, תכנית מנטורינג והאצה עבור סטודנטים יזמים.
איך היה לו זמן לכל זה? הו, זה בדיוק מה שהוא בא ללמד אותנו.

לצפייה >>